Vergoedingsregelingen

Wilt u een aanvraag voor een vergoeding indienen? Of bent u benieuwd of er een vergoedingsregeling is voor een behandeling of medische hulpmiddelen? Kijk dan eerst in deze alfabetische lijst. Hierin ziet u of u recht heeft op een vergoeding. En hoe hoog de maximale vergoeding is. Vergoedingen over eerdere jaren kunnen anders zijn.

U kunt geen vergoeding aanvragen voor het verplichte eigen risico dat u moet betalen. Ook kunt u geen vergoeding aanvragen voor eenmalige kosten waarvan onze vergoeding lager is dan € 25. Onze reglementen bepalen de vergoeding waar u recht op heeft. U vindt deze reglementen hier.

Vergoedingsregelingen A t/m Z

Hoe vraag ik een vergoeding aan?

  • Kies bij de vergoedingsregeling het formulier.
  • Open het formulier met Adobe Acrobat Reader.
  • Print het formulier of sla het op in uw computer (ga daarvoor met uw rechter muisknop naar ‘doel opslaan als’) om het later te printen.
  • Vul het geprinte formulier in en zet uw handtekening.

Scan het formulier met de bewijsstukken en stuur dit per e-mail. Of stuur het formulier met de bewijsstukken naar Grafimediafondsen/ASF, afdeling Klantenservice, Postbus 2311, 1180 EH Amstelveen. Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij vaststellen of u daadwerkelijk voor een vergoeding in aanmerking komt.