Vergoedingsregelingen: R

Op deze pagina vindt u de vergoedingsregelingen: R. Hierin ziet u of u recht heeft op een vergoeding.

 • Reiki

  U kunt geen vergoeding aanvragen voor kosten die u maakte voor reiki.

 • Reiskosten bij opname in het ziekenhuis/instelling

  U krijgt de reiskosten voor maximaal 3 bezoeken per week vergoed. Wij berekenen de vergoeding op basis van de fiscaal vrijgestelde reiskostenvergoeding per kilometer.  Voor het bepalen van het aantal kilometers gebruiken wij gestandaardiseerde afstandstabellen.

  U kunt een vergoeding aanvragen als u of 1 van uw  gezinsleden voor een medische behandeling naar een instelling moet die op minimaal 5 kilometer afstand van uw woonadres. De opname moet langer duren dan 1 week. 

  Wilt u deze vergoeding aanvragen (en voldoet u aan alle voorwaarden)? klik dan hier voor het aanvraagformulier.

  Bent u deelnemer aan het ASF/De Grafische Gezondheid?
  Dan kunt u een vergoeding aanvragen voor de reiskosten die u maakte voor alle bezoeken bij opname in het ziekenhuis.
  Wilt u deze vergoeding aanvragen (en voldoet u aan alle voorwaarden)? Klik dan hier voor het aanvraagformulier.

 • Reiskosten poliklinische bezoeken

  Bij het ASF/Gezondheidszorg kunt u alleen een  vergoeding aanvragen voor de wettelijk opgelegde bijdrage voor reiskosten die u maakte voor poliklinische bezoeken. Voor overige reiskosten die u maakte voor poliklinische bezoeken kunt u alleen een vergoeding aanvragen als u deelnemer bent aan het ASF/De Grafische Gezondheid.

  Wij berekenen de vergoeding op basis van de fiscaal vrijgestelde reiskostenvergoeding per kilometer. Voor het bepalen van het aantal kilometers gebruiken wij gestandaardiseerde afstandstabellen.

  U kunt een vergoeding aanvragen als u of 1 van uw  gezinsleden voor een medische behandeling naar een instelling moet die op minimaal 5 kilometer afstand van uw woonadres.

  Wilt u deze vergoeding aanvragen voor de wettelijke eigen bijdrage (en voldoet u aan alle voorwaarden)? klik dan hier voor het aanvraagformulier.
  Wilt u deze vergoeding aanvragen voor de poliklinische bezoeken (en voldoet u aan alle voorwaarden)? Klik dan hier voor het aanvraagformulier.

 • Reparatie hoortoestel

  U kunt geen vergoeding aanvragen voor kosten die u maakte voor de reparatie van uw hoortoestel.

 • Revalidatiezwemmen

  U kunt geen vergoeding aanvragen voor kosten die u maakte voor revalidatiezwemmen.

 • Rol- en Invalidewagens

  U krijgt 80% van de kosten die u zelf heeft moeten betalen. De maximumvergoeding is € 1.000 per keer. U kunt ook een vergoeding aanvragen voor het huren van een rol- of invalidewagen.

  Wilt u deze vergoeding aanvragen (en voldoet u aan alle voorwaarden)? klik dan hier voor het aanvraagformulier. Stuurt u een aanvraag op? Dan hebben wij een medische verklaring van uw behandelend arts of specialist nodig. Onze medisch adviseur stelt aan de hand van uw medische verklaring vast of de aankoop medisch noodzakelijk is.

 • Rollator

  U krijgt 80% van de kosten die u zelf heeft moeten betalen. De maximumvergoeding is € 1.000 per keer. U kunt ook een vergoeding aanvragen voor het huren van een rollator.

  Wilt u deze vergoeding aanvragen (en voldoet u aan alle voorwaarden)? klik dan hier voor het aanvraagformulier. Stuurt u een aanvraag op? Dan hebben wij een medische verklaring van uw behandelend arts of specialist nodig. Onze medisch adviseur stelt aan de hand van uw medische verklaring vast of de aankoop medisch noodzakelijk is.