Vergoedingsregelingen: S

Op deze pagina vindt u de vergoedingsregelingen: S.
Hierin ziet u of u recht heeft op een vergoeding.

 • Shockwavetherapie

  U kunt geen vergoeding aanvragen voor kosten die u maakte voor shockwavetherapie.

 • Snor-ex/MRA-beugel

  U krijgt 80% van de kosten die u zelf heeft moeten betalen. De maximumvergoeding is € 1.000 per keer. Wilt u deze vergoeding aanvragen (en voldoet u aan alle voorwaarden)? klik dan hier voor het aanvraagformulier.

  Stuurt u een aanvraag op? Dan hebben wij een medische verklaring van uw KNO-arts nodig. Onze medisch adviseur stelt aan de hand van uw medische verklaring vast of de aankoop medisch noodzakelijk is.

 • Spatadertherapie

  U kunt geen vergoeding aanvragen voor kosten die u maakte voor spatadertherapie.

 • Speciale Bedden en Stoelen

  U krijgt 50% van de kosten die u zelf heeft moeten betalen. De maximumvergoeding is € 1.000 per keer. U kunt ook een vergoeding aanvragen voor het huren van speciale bedden en stoelen.

  Wilt u deze vergoeding aanvragen (en voldoet u aan alle voorwaarden)? klik dan hier voor het aanvraagformulier. Stuurt u een aanvraag op? Dan hebben wij een ergotherapeutisch rapport van uw ergotherapeut nodig. Onze medisch adviseur stelt aan de hand van uw ergotherapeutisch rapport vast of de aankoop medisch noodzakelijk is.

 • Sta-op stoel

  Kijk voor de vergoedingsregeling onder "Speciale bedden en stoelen".

 • Sterilisatie

  U kunt geen vergoeding aanvragen voor kosten die u maakte voor sterilisatie.

 • Steunkousen

  U krijgt 80% van de kosten die u zelf heeft moeten betalen. De maximumvergoeding is € 1.000 per keer. Let op: U kunt geen vergoeding aanvragen voor het eigen risico dat u heeft moeten betalen.

  Wilt u deze vergoeding aanvragen (en voldoet u aan alle voorwaarden)? klik dan hier voor het aanvraagformulier. Stuurt u een aanvraag op? Dan hebben wij een medische verklaring van uw behandelend arts of specialist nodig. Onze medisch adviseur stelt aan de hand van uw medische verklaring vast of de aankoop medisch noodzakelijk is.

 • Steunzolen

  U kunt een vergoeding aanvragen voor kosten die u maakte voor steunzolen. Kijk bij “podotherapie” wat er wel voor vergoeding in aanmerking komt.

 • Stomazakjes

  U kunt geen vergoeding aanvragen voor kosten die u maakte voor stomazakjes.