Vergoedingsregelingen: T

Op deze pagina vindt u de vergoedingsregelingen: T. Hierin ziet u of u recht heeft op een vergoeding.

 • Tanden bleken

  U kunt geen vergoeding aanvragen voor kosten die u maakte voor het bleken van tanden.

 • Taxikosten

  Deze vergoedingsregeling is alleen van toepassing tijdens de corona crisis en geldt tot 31 december 2022

  Moet u naar het ziekenhuis of instelling en mag u zelf niet autorijden. Is een taxi uw enige oplossing dan kunt u een aanvraag indienen voor een vergoeding van uw taxikosten.
  U krijgt 80% van de kosten die u zelf heeft moeten betalen. De maximumvergoeding is € 300 per kalender jaar. Wilt u deze vergoeding aanvragen? klik dan hier voor het aanvraagformulier. Stuurt u een aanvraag op? Dan hebben wij een medische verklaring van uw huisarts of specialist nodig. Onze medisch adviseur stelt aan de hand van uw medische verklaring vast of de aanvraag medisch noodzakelijk is.

 • Toiletstoel of toiletverhogers/Douchestoel

  U krijgt 80% van de kosten die u zelf heeft moeten betalen. De maximumvergoeding is € 1.000 per keer. Ook het huren van deze hulpmiddelen valt onder onze vergoedingsregeling.

  Wilt u deze vergoeding aanvragen (en voldoet u aan alle voorwaarden)? klik dan hier voor het aanvraagformulier. Stuurt u een aanvraag op? Dan hebben wij een medische verklaring van uw behandelend arts of specialist nodig. Onze medisch adviseur stelt aan de hand van uw medische verklaring vast of de aankoop medisch noodzakelijk is.