Campagne tegemoetkoming zorgkosten

Het ASF/Gezondheidszorg is gestart met een campagne voor de werknemer en werkgever om de vergoedingsregelingen meer onder de aandacht te brengen. Hieronder leest u meer over deze campagne.

Werkt u in de grafimediasector en betaalt u premie aan het ASF/Gezondheidszorg? Dan kunt u een tegemoetkoming in uw zorgkosten aanvragen bij het ASF/Gezondheidszorg. Het ASF/Gezondheidszorg heeft hiervoor verschillende vergoedingsregelingen (o.a. orthodontie, gebitsprothesen, alternatieve geneeswijze en podotherapie).

Bent u benieuwd naar de vergoedingsregelingen? 
Kijk dan in onze alfabetische lijst. Hierin ziet u of recht heeft op een vergoeding. En hoe hoog de maximale vergoeding is.

Deze vergoedingsregeling geldt ook voor uw partner (gehuwd, geregistreerd partnerschap of samenwonend met samenlevingsovereenkomst) of voor kinderen van de deelnemer (waarvoor kinderbijslag ontvangen wordt of die in aanmerking komen voor studiefinanciering).

Uw bedrijf valt onder de grafimedia cao. Wist u dat uw personeelsleden gebruik kunnen maken van de vergoedingsregeling van het ASF/Gezondheidszorg? Op vrijdag 1 december 2023 zijn wij gestart met een campagne om de vergoedingsregelingen meer onder de aandacht te brengen bij uw personeelsleden. U heeft hiervoor van ons een brief met leaflet ontvangen.

Het ASF vergoedt meer
Wij maakten een toolbox met diverse middelen; waaronder een leaflet die u kunt gebruiken om te verspreiden onder uw werknemers. De leaflet is speciaal voor werknemers die onder de cao voor de Grafimedia vallen en daardoor premie betalen voor ASF/Gezondheidszorg.

U vindt meer middelen in de toolbox
U hoeft niets te betalen voor het gebruik van deze toolbox. De toolbox bestaat uit:

  • Een PDF van de A4-leaflet. Deze kunt u uitprinten en verspreiden binnen uw bedrijf. Bijvoorbeeld op de balie of in de kantine;
  • Een banner die u op uw eigen intranet kunt plaatsen. Aan de banner kunt u een link koppelen die verwijst naar de vergoedingslijst van ASF/Gezondheidszorg;
  • Een voorbeeldtekst met uitleg over de campagne en waar het ASF/Gezondheidszorg voor staat. Deze tekst is ook voor het intranet van uw bedrijf.

Heeft u vragen?
Wij helpen graag. Voor vragen over deze campagne kunt u bellen met 020 541 81 12 of mailen naar ks.asf@grafimediafondsen.nl.