Sign In
Lettergrootte:

Overzicht vergoedingsregelingen: F
 

Faalangsttherapie
U kunt geen vergoeding aanvragen voor kosten die u maakte voor faalangsttherapie.
Flebologie
U kunt geen vergoeding aanvragen voor kosten die u maakte voor flebologie.
Fysiotherapie
U kunt geen vergoeding aanvragen voor kosten die u maakte voor fysiotherapie.
Free Style Libre + Sensoren
De vergoedingsregeling bedraagt 80% van de voor eigen rekening komende kosten, met een maximaal bedrag van € 1.000 in totaal.

Wilt u deze vergoeding aanvragen (en voldoet u aan alle voorwaarden)? klik dan hier voor het aanvraagformulier. Stuurt u een aanvraag op? Dan hebben wij een medische verklaring van uw internist of diabetes verpleegkundige nodig. Onze medisch adviseur stelt aan de hand van uw medische verklaring vast of de aankoop medisch noodzakelijk is.
Fysiotherapie voor coronapatiënten
Deze vergoedingsregeling geldt alleen tijdens de coronacrisis. Heeft u in het ziekenhuis gelegen met corona en heeft u voor uw herstel fysiotherapie nodig? Dan kunt u een vergoeding aanvragen voor fysiotherapie. U krijgt 80% van de kosten die u zelf heeft moeten betalen. De maximumvergoeding is € 300 per kalenderjaar. Wilt u deze vergoeding aanvragen? Klik dan hier voor het aanvraagformulier. Stuurt u een aanvraag op? Dan hebben wij een medische verklaring van uw huisarts of specialist nodig. Onze medisch adviseur stelt aan de hand van uw medische verklaring vast of de aanvraag medisch noodzakelijk is.

Ga terug naar 'Overzicht van vergoedingen'