Omhoog
Aanmelden

Rekeningoverzicht spaarloon via MijnGrafimediafondsen

Het Spaarloonfonds voor de Grafische Bedrijven (SGB) heeft besloten om het overzicht van de spaarloonrekening voortaan via www.mijngrafimediafondsen.nl elektronisch beschikbaar te stellen en niet langer op papier te verstrekken. Via de beveiligde website kunt u het actuele saldo raadplegen en zien welke mutaties er op uw rekening hebben plaatsgevonden. Het besluit is ingegeven uit kosten- en milieuoverwegingen. Eerder besloot het fonds al de fiscale jaaropgave spaarloon uitsluitend nog elektronisch beschikbaar te stellen.

Nog geen inlogaccount?
Heeft u nog geen account heeft aangevraagd? Dat kan via www.mijngrafimediafondsen.nl. U klikt vervolgens op registreren om een account aan te vragen. U ontvangt uw gebruikersnaam en een bevestiging van de aanvraag per e-mail. Het wachtwoord krijgt u binnen enkele dagen per post thuisgestuurd. Met de gebruikersnaam en het wachtwoord kunt u inloggen in de beveiligde omgeving.

U wordt daarna in de gelegenheid gesteld om uw wachtwoord te wijzigen. Vervolgens heeft u toegang tot uw persoonlijke gegevens.